Steaky z mečouna a koriandrovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 171 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 112.1 mg
 - Draslík 657 mg
 - Vláknina 1606 mg
 - Vitamín A 1606 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout.
 - 
                                2
Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech stran. Na plátky pokrájenou papriku a okurku zakapeme olejem, opečeme z každé strany přibližně 3 minuty. Steaky se zeleninou dáme na talíře a ozdobíme koriandrovým máslem.