Salát z čerstvého ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 67 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 762 mg
 - Vláknina 16989.7 mg
 - Vitamín A 16989.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 110.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrůlku svaříme vodu z cukrem a citronovou kůrou (asi 1 minutu). Procedíme do mísy a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Oloupané, na dílky rozdělené grapefruity a pomeranče přidáme do mísy, přisypeme omyté víno, oloupané, na plátky nakrájené hrušky a oloupané, na kolečka nakrájené banány. Vše zlehka promícháme, aby se ovoce obalilo sirupem.
 - 
                                3
Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a salát necháme před podáváním 1 hodinu chladit.