Bramborová kaše s dýni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 86 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 7.1 mg
 - Draslík 1176.8 mg
 - Vláknina 9330.8 mg
 - Vitamín A 9330.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.8 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostky. Uvaříme v osolené vodě doměkka.
 - 
                                2
Z dýně odstraníme semena, oloupeme j, opereme a nakrájíme na malé kousky. Povaříme v osolené vodě asi 15-20 minut.
 - 
                                3
Dýni slijeme a rozmixujeme. Brambory rovněž slijeme a rozmačkáme je. Smícháme s dýňovým pyré a rostlinným tukem.
 - 
                                4
Osolíme, opepříme a ochutíme kari kořením.