Bramborová polévka s kapustou a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 364 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 15.8 mg
 - Draslík 920.3 mg
 - Vláknina 9759.9 mg
 - Vitamín A 9759.9 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 159.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, zalijeme osolenou vodou a vaříme.
 - 
                                2
Kapustu nakrájíme na nudličky, osmažíme na jemně nakrájené slanině a cibuli, okořeníme a přidáme do polévky.
 - 
                                3
Potom polévku zahustíme jíškou ze sádla a mouky, kterou rozšleháme a povaříme. Nakonec přidáme česnek utřený se solí a majoránku.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem.