Selský špíz

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Vepřová kýta
  • 200 g Klobása Dunajská
  • 200 g Anglická slanina
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Koření grilovací
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 5646 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 601 g
  • Sodík 194920 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 415 mg
  • Draslík 656 mg
  • Vláknina 1700 mg
  • Vitamín A 1700 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso, slaninu, klobásu a cibuli nakrájíme na stejně velké kousky, střídavě napícháme na grilovací jehly a celé obalíme ve směsi grilovacího koření. Opékáme ze všech stran dozlatova na oleji. Podáváme s malými bramboráčky a se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu