Vykoupaný kapr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 329 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 104.5 mg
 - Draslík 738.2 mg
 - Vláknina 918.5 mg
 - Vitamín A 918.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapří maso zbavené kůže a kostí nakrájíme na tenké nudličky a namočíme přes noc do syrovátky. Maso tak ztratí typické rybí aroma.
 - 
                                2
Druhý den osmahneme na oleji utřený česnek, nastrouhanou cibuli a nasekaný šťovík. Přidáme osolenou, paprikou zaprášenou rybu a zprudka ji opečeme.