Těstoviny - základní předpis
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 80 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 48 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 307.8 mg
 - Draslík 55.2 mg
 - Vláknina 5100 mg
 - Vitamín A 5100 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z mouky, vajec, žloutků a vody zaděláme vláčné těsto - nesolíme. Rozdělíme je na 3 stejné díly a pod utěrkou necháme odpočinout.
 - 
                                2
Z každého dílu těsta vyválíme asi 2mm silnou placku, kterou necháme na utěrce po obou stranách oschnout.