Sugo z mletého masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 522 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 974 mg
 - Vláknina 12697.5 mg
 - Vitamín A 12697.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.1 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso rychle opékáme v kastrole na oleji a během opékání je stále dělíme vidličkou, aby vznikly kousky velikosti hrášku.
 - 
                                2
Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a opékáme asi 2 minuty. Potom přidáme oloupaný, nastrouhaný česnek, mletou papriku, sůl, pepř a špetku cukru. Nakonec vložíme spařená, oloupaná rajčata, okořeníme tymiánem a dusíme za občasného zamíchání asi 15 minut.