Lovecký paprikáš na červeném vínu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1173 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 169.5 mg
 - Draslík 1241.6 mg
 - Vláknina 7941.5 mg
 - Vitamín A 7941.5 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 90.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve si omyjeme maso a zeleninu a pokrájíme:
 - 
                                2
uzený bůček na kostičky, telecí a vepřové maso na větší kostky,
 - 
                                3
cibuli, feferonky a papriky na kolečka. Do hrnce na dno dáme uzený bůček, na něj vrstvy masa, které osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a navrstvíme cibuli + feferonky + papriku. Zeleninu také osolíme a opepříme. Všechny vrstvy opakujeme minimálně 3x, ale poslední vrstva bude cibulová.
 - 
                                4
Vše zalijeme červeným vínem, hrnec zakryjeme pokličkou a dáme vařit asi na 2 hodiny při mírné teplotě. Během vaření nebudeme vrstvy promíchávat, můžeme jen občas pootáčet hrnec.