Bakaliaros na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 561 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 93.8 mg
 - Draslík 281.3 mg
 - Vláknina 7811.3 mg
 - Vitamín A 7811.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety z tresky nakrájíme na menší porce, obalíme v hladké mouce a osmažíme v hluboké pánvi na oleji. Odložíme na talíř, pánev vytřeme papírovým ubrouskem, rozpustíme máslo a na něm usmažíme cibuli, nakrájenou na kolečka. Přidáme rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni asi 15 minut povařit.
 - 
                                2
Na takto připravenou omáčku vložíme osmažené kousky ryby, podlijeme mírně vodou a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.
 - 
                                3
Ihned podáváme například s chlebem.