Bylinková velikonoční nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 551 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 192.8 mg
 - Draslík 338.4 mg
 - Vláknina 2915.1 mg
 - Vitamín A 2915.1 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kostičky nakrájíme rohlíky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.
 - 
                                2
Na kostičky nakrájíme vepřové maso a slaninu, smícháme v míse s rohlíky a přidáme vejce. Propracujeme. Přidáme petrželku, pažitku, cibuli, koření, pepř, sůl a promícháme.
 - 
                                3
Nádivku dáme péct na 30 minut do trouby.