Pstruh s bylinkovou nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 872 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 360 mg
 - Bílkoviny 110 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 415.2 mg
 - Draslík 1850.7 mg
 - Vláknina 261.8 mg
 - Vitamín A 261.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.
 - 
                                2
Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.
 - 
                                3
Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.
 - 
                                4
10 minut pečeme po každé straně.