Rybí šátečky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 780 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 406 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 166.7 mg
 - Draslík 698.6 mg
 - Vláknina 4842 mg
 - Vitamín A 4842 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, zasypeme paprikou, přidáme lečo, kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše podusíme,
 - 
                                2
přidáme dušené rybí maso, znovu chvíly podusíme a nakonec přidáme vejce.
 - 
                                3
Necháme srazit a odstavíme. Těsto vyválíme, rozkrájíme na čtverce, naplníme směsí, přehneme okraje do čtverce a stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě, dozlatova.