Mátový šarbat
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 28 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 7.9 mg
- Vláknina 26.1 mg
- Vitamín A 26.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou mátu přelijeme vařící vodou a necháme asi 15 minut ustát. 
- 
                                2Přecedíme, ochutíme citronovou šťávou, dolijeme vodou na 1l a podle chuti osladíme. 
- 
                                3Šarbat podáváme s ledem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        