Lilky po sicilsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 510 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 55 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 28 mg
- Draslík 575 mg
- Vláknina 17000 mg
- Vitamín A 17000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Lilky napříč rozkrojíme a každou polovinu rozřízneme na 3 rovnoběžné pláty, které nedokrojíme, takže zůstanou zespodu spojeny. Tyto tři díly ještě dále nařízneme několika řezy, opět nedokrojíme a tak vznikne střapec s více žebry. 
- 
                                2Připravené lilky smažíme bez pomoučení ve větším množství oleje, až získají čokoládovou barvu. 
- 
                                3Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        