Kuřecí na broskvích
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 97132 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 143 mg
 - Draslík 1410 mg
 - Vláknina 17050 mg
 - Vitamín A 17050 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 8.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso okořeníme a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Plátky zprudka smažíme na másle 1 minutu z obou stran. Poté maso obalíme v nasekaných mandlích a smažíme z obou stran další 4 minuty.
 - 
                                2
Maso podáváme s kompotovanými broskvemi.