Špagety aglio e olio
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 629 kcal
- Sacharidy 100 g
- Tuky 17 g
- Sodík 229 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 100 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 446.2 mg
- Vláknina 12613.2 mg
- Vitamín A 12613.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve uvaříme špagety v osolené vodě al dente. 
- 
                                2Mezitím oloupeme česnek a nakrájíme na tenké plátky. Petrželku omyjeme, necháme okapat a najemno nasekáme. Lžičku nebo dvě si necháme na dozdobení. 
- 
                                3Chilli papričku očistíme a nasekáme nadrobno, osmahneme na rozpáleném oleji. Poté přidáme česnek a ještě krátce opečeme. Dáme pozor, aby česnek nezhnědl. Nakonec přidáme sušenou papričku. 
- 
                                4Špagety scedíme a přimícháme k ostatním přísadám. Dochutíme solí a pepřem. Posypeme zbylou petrželkou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        