Dušené paprikové lusky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 67 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 24 mg
 - Draslík 436.6 mg
 - Vláknina 10790.5 mg
 - Vitamín A 10790.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 202.9 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jednu cibuli nakrájíme a na rozpáleném másle osmahneme do zlatova. Vyjmeme a odložíme stranou.
 - 
                                2
Orestujeme druhou pokrájenou cibuli, utřený česnek, bobkový list, hořčičné semínko a zázvor. Poté přidáme na nudličky pokrájené papriky, ochutíme cukrem, solí a přilijeme šťávu, vymačkanou z citronu. Dle potřeby podlijeme vodou a dusíme do měkka.
 - 
                                3
Hotové papriky posypeme osmaženou cibulkou a podáváme.