Kornoutky nori s garnáty a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 116 g
 - Sodík 679 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 67.5 mg
 - Draslík 345.5 mg
 - Vláknina 8314 mg
 - Vitamín A 8314 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 45.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrachové lusky omyjeme, podélně rozřízneme napůl, mladou mrkvičku omyjeme, rozkrájíme na plátky, ředkev omyjeme a také nakrájíme na plátky. Zeleninu vložíme do kastrůlku, zalijeme vodou, osolíme, minutu povaříme. Vyjmeme z kastrůlku a necháme vychladnout. Do téže vody vložíme garnáty, povaříme 4 minuty. Vyloupneme, vyjmeme střívko a necháme vychladnout. Zeleninu s garnáty vložíme do misky, zakapeme sójovou omáčkou, přidáme sójovou majonézu a promícháme.
 - 
                                2
Plátky řasy úhlopříčně rozřízneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme pastou wasabi, přiložíme zeleninovou směs s garnáty, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.