Makrely po zadarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 100 mg
 - Draslík 0.4 mg
 - Vláknina 65.5 mg
 - Vitamín A 65.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné makrely vykucháme, omyjeme a podélně rozřízneme na poloviny. Rozložíme je na talíř.
 - 
                                2
Olej, ocet, sůl a pepř vidličkou ušleháme a směsí makrely zalijeme. Necháme marinovat asi 30 minut.
 - 
                                3
Potom ryby pečeme na rozehřátém roštu v troubě po obou stranách.