Chobotničky na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 739 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 120.3 mg
 - Draslík 927.6 mg
 - Vláknina 612.5 mg
 - Vitamín A 612.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuchyňsky připravené chobotničky položíme do velké mísy, v jiné misce smícháme červené víno, ocet, sójovou omáčku, omáčku hoisin a prolisovaný česnek. Zálivkou přelijeme chobotničky, promícháme, aby byly zcela ponořené, necháme v chladničce marinovat několik hodin, nejlépe však přes noc.
 - 
                                2
Rozehřejeme gril, marinádu slijeme a uchováme stranou, chobotničky 3-5 minut grilujeme, až je maso bílé. Občas přelijeme trochou marinády.