Jablkový tvaroh s mátou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 498 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 31.5 mg
 - Draslík 261.5 mg
 - Vláknina 3800.8 mg
 - Vitamín A 3800.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, dužinu nastrouháme nahrubo. Měkký tvaroh osladíme, přidáme trochu smetany a vyšleháme. Lístky máty posekáme na jemno, spolu s jablky promícháme s tvarohovou pěnou.
 - 
                                2
Jablkový tvaroh upravíme do pohárů, doplníme dezertní lžičkou a před podáváním vychladíme.