Polévka cibulová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 93 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 3.8 mg
 - Draslík 282.4 mg
 - Vláknina 4358 mg
 - Vitamín A 4358 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli na proužky nakrájenou podusíme na tuku. Přisypeme hladkou mouku a společně osmahneme. Přilijeme zhruba 0,5 l vody, mírně osolíme a povaříme cca 15 min.
 - 
                                2
Zvlášť uvaříme v osolené vodě na kostky nakrájené brambory a po změknutí vše přilijeme k polévce.
 - 
                                3
Ke konci polévku přikyselíme, přisladíme a přidáme nasekanou petrželovou nebo cibulovou nať.