Bramborová polévka s parmazánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 1442 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 34 mg
 - Draslík 997.9 mg
 - Vláknina 14089.8 mg
 - Vitamín A 14089.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.8 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme cibuli, nadrobno a osmahneme na másle doměkka.
 - 
                                2
Přidáme nakrájené, oloupané brambory, vývar, mléko a vaříme tak dlouho až brambory změknou.
 - 
                                3
Rozmixujeme, můžeme přidat trochu vody vmícháme strouhaný parmazán, sůl, pepř a posypeme pažitkou a hoblinami parmazánu.
 - 
                                4
Podáváme s pečivem.