Grilovaný aromatický pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 370 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 101.5 mg
 - Draslík 1401.5 mg
 - Vláknina 498.5 mg
 - Vitamín A 498.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve oloupeme česnek a šalotku. Chilli papričky zbavíme semínek a nahrubo nakrájíme. Vše naskládáme na pruh alobalu, zabalíme a vložíme na 10 minut na mřížku rozpáleného grilu. Poté odložíme stranou a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Balíček rozbalíme, obsah přesypeme do hmoždíře a zpracujeme na hrubší pastu. Můžeme také rozsekat v mixéru. Přidáme limetkovou šťávu, rybí omáčku, cukr, na prstýnky pokrájené listy karfových limet a důkladně promícháme.
 - 
                                3
Směs lžičkou přemístíme dovnitř ryb a potřeme také kůži. Pstruhy poté grilujeme cca 5 minut po každé straně. Hotové přemístíme na servírovací podnos, dozdobíme česnekovou pažitkou a ihned podáváme.