Kuře s lečem po maďarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1017 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 533 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 330.8 mg
 - Draslík 1033 mg
 - Vláknina 1789.6 mg
 - Vitamín A 1789.6 mg
 - Vitamín B6 1.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 60 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou, osolenou a opepřenou porci kuřete dáme na zpěněnou cibuli a přidáme sladkou papriku. Mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme téměř doměkka.
 - 
                                2
Potom ke kuřeti přidáme nakrájenou cibuli, papriky a rajčata. Vše dodusíme doměkka.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.