Polévka s jogurtem a okurkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 38.1 mg
 - Draslík 271 mg
 - Vláknina 1394.9 mg
 - Vitamín A 1394.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 80.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okurku oloupeme, nastrouháme nahrubo, smícháme se smetanou, jogurtem, dvěma prolisovanými stroužky česneku, octem, mátou, solí a pepřem. Promícháme a směs chladíme dvě hodiny. Pak opět promícháme a ozdobíme mátou.
 - 
                                2
Polévku podáváme studenou.