Zavařené lečo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 548 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 2.4 mg
 - Draslík 1542.1 mg
 - Vláknina 23133.3 mg
 - Vitamín A 23133.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 470.5 mg
 - Vitamín E 7.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a krátce povaříme. Nakonec ochutíme solí a odstavíme. Směs plníme do důkladně umytých zavařovacích sklenic.
 - 
                                2
Poté stačí sklenice uzavřít a zavařit dle běžného postupu.
 - 
                                3
Zavařené lečo skladujeme v chladné a tmavé místnosti.