Čtyři druhy masa, pečené v troubě
Suroviny
- 0.15 g Hořčice
 - 0.3 g Jalovec
 - 2 kávová lžička Pepř citronový
 - 3 kávová lžička Sůl bylinková
 - 5 ks Cibule
 - 0.5 l Vývar zeleninový
 - 0.2 dl Olej olivový jedlý
 - 0.2 dl Víno červené
 - 0.25 kg Játra vepřová
 - 0.25 kg Vepřová krkovička
 - 0.25 kg Hovězí plec
 - 0.25 kg Jelení maso
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 400 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 173.6 mg
 - Draslík 476.6 mg
 - Vláknina 3288.3 mg
 - Vitamín A 3288.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Veškeré druhy masa nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme jalovec a zakapeme olejem a vínem. Na kolečka nakrájenou cibuli rozložíme na maso. Nejvhodnější vrstvení: hovězí - cibule, vepřové - cibule, zvěřina - cibule, játra - cibule.
 - 
                                2
Když máme v hrnci připravené maso, přikryjeme ho poklicí a necháme v chladu na 4 hodiny rozležet. Před pečením zalijeme maso vývarem a pod poklicí v troubě dusíme 80 minut.
 - 
                                3
Po celou dobu dušení, poklici z hrnce nesundáváme.