Brambory opečené šťouchané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 244 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 18.4 mg
 - Draslík 1091.3 mg
 - Vláknina 13560 mg
 - Vitamín A 13560 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme.
 - 
                                2
Posypeme je petrželkou, osolíme a dáme opékat na osmaženou cibuli na tuku.
 - 
                                3
Podlijeme je mlékem a když se mléko vydusí, ihned podáváme.