Játra na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 213 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 698 mg
 - Draslík 627.1 mg
 - Vláknina 144.8 mg
 - Vitamín A 144.8 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 40.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá játra nakrájíme na plátky silné asi 1cm. Mírně je opepříme, pomastíme máslem a pečeme je na roštu asi 6-8 minut. Obracíme tak, aby obě strany plátků byly dvakrát na roštu a vždy mastíme máslem
 - 
                                2
Upečená játra narovnáme na ohřátou mísu, osolíme a na každý plátek dáme kousek másla a petrželku.
 - 
                                3
Podáváme s bramborami nebo s míchanou zeleninou.