Lyonská omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 120 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 1 ks Šalotka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 26 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 51 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 118.4 mg
  • Vláknina 73.8 mg
  • Vitamín A 73.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou šalotku a česnek nadrobno nakrájíme.

  • 2

    V míse rozšleháme tvaroh s vinným octem, mírně osolíme a opepříme. Přidáme šalotku, česnek a ještě šleháme, aby omáčka byla jednolitá.

Komentáře k receptu