Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 96.7 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme.
 - 
                                2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 150 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.