Povidlová náplň s perníkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1.3 mg
 - Vláknina 233.3 mg
 - Vitamín A 233.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Švestková povidla dáme do misky, přidáme k nim 2-4 lžíce teplé vody (podle hustoty), nastrouhaný perník, přidáme lžíci meruňkové marmelády, promyté a okapané hrozinky, skořicový cukr a rum. Povidla důkladně promícháme, můžeme je dosladit cukrem.