Vařený hrách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 400 g Hrách loupaný
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1812 kcal
  • Sacharidy 258 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 247 mg
  • Bílkoviny 93 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 38.8 mg
  • Draslík 152 mg
  • Vláknina 41800 mg
  • Vitamín A 41800 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrách přebereme, propláchneme, předem namočíme a uvaříme doměkka.

  • 2

    Během vaření hrách nepromícháváme ani nedoléváme vodu, nestejnoměrně by se uvařil! Vodu solíme až nakonec.

  • 3

    Po uvaření hrách scedíme a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí osmahnutou dozlatova na sádle.

Komentáře k receptu