Vařený hrách se slaninou a škvarky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 400 g Hrách loupaný
  • 100 g Vepřové škvarky
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2743 kcal
  • Sacharidy 249 g
  • Tuky 116 g
  • Sodík 1079 mg
  • Bílkoviny 173 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 116.5 mg
  • Draslík 215.5 mg
  • Vláknina 38400 mg
  • Vitamín A 38400 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrách přebereme, propláchneme a necháme máčet ve studené vodě.

  • 2

    Uvaříme doměkka, scedíme a při podávání mastíme rozškvařenou slaninou nebo rozpuštěným sádlem se škvarky.

Komentáře k receptu