Hořčicový ocet

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Hořčice Dijonská
  • 60 ml Olej olivový
  • 2 kávová lžička Voda pitná
  • 1 kávová lžička Ocet rýžový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 143 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ocet smícháme s hořčicí a poté postupně zašleháme olivový olej a vlažnou vodu. Osolíme a opepříme dle chuti a můžeme podávat.

Komentáře k receptu