Jitrnicová pomazánka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 890 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 84 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 212.7 mg
- Draslík 113.8 mg
- Vláknina 1779.5 mg
- Vitamín A 1779.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 89.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rozpustíme máslo v hrnci, podusíme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli. 
- 
                                2Vymačkáme jitrnici ze střeva, přidáme vejce a krátce osmahneme. Osolíme a opepříme a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        