Tvarohovo-vajíčkový krém

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 19 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 2 špetka Pepř bílý
  • 2 plátek Chléb celozrnný pšeničný
  • 2 polévková lžíce Majonéza light
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 358 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 828 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 257.8 mg
  • Draslík 331.9 mg
  • Vláknina 7477.6 mg
  • Vitamín A 7477.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mixéru dáme nízkotučný tvaroh, natvrdo vařená, pokrájená vajíčka, majonézu light, hořčici, sůl, pepř a vše rozmixujeme na krém. (Vajíčka vaříme 9 minut.)

  • 2

    Očištěnou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka. Plátky chleba potřeme tvarohovým krémem, posypeme je cibulkou a podáváme.

Komentáře k receptu