Vinný punč s bezinkou a šalvějí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 600 ml Víno bílé
  • 180 ml Vodka
  • 180 ml Likér Cointreau
  • 3 kávová lžička Limetková šťáva
  • 3 kávová lžička Sirup bezinkový
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 hrst Kostkový led
  • 0.5 hrst Šalvěj čerstvá
  • 6 polévková lžíce Sprite
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 261 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 141.4 mg
  • Vláknina 966 mg
  • Vitamín A 966 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lehké bílé víno, vodku, pomerančový likér, např. grand marnier, nebo cointreau, limetovou šťávu, bezinkový sirup a limonádu Sprite ve džbánu promícháme.

  • 2

    Připravíme šest skleniček s ledem, do kterých ze džbánu nalijeme připravenou směs. Ozdobíme plátky čerstvé okurky a snítkami šalvěje.

Komentáře k receptu