Broskvové čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cukr moučkový
  • 100 g Hrozinky
  • 400 g Broskve
  • 2 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 šálek Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 408 mg
  • Vláknina 5225.3 mg
  • Vitamín A 5225.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtky.

  • 2

    Cukr svaříme v octě, přidáme nakrájené broskve, hrozinky, chilli, zázvor a cukr a necháme octovou směs zvolna bublat.

  • 3

    Když směs zhoustne na pastu, necháme ji vychladnout a plníme jí sklenice.

Komentáře k receptu