Rybí čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Sleď čerstvý
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 4 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 402 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 104 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 234 mg
  • Draslík 172.8 mg
  • Vláknina 5455.7 mg
  • Vitamín A 5455.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné sledě vykostíme, nasucho opražíme na teflonové pánvi a rozdrtíme v hmoždíři.

  • 2

    Rozvaříme kokos, utřeme česnek a smícháme je s chilli a kari kořením a solí. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova.

  • 3

    Nakonec všechny suroviny smícháme a pražíme, až je čatní suché.

Komentáře k receptu