Pudink jako vložka do polévky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 dl Mléko polotučné
  • 2 dl Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 114 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 271 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 250.3 mg
  • Draslík 109.7 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žloutky ušleháme se solí, mlékem a studeným vývarem. Přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků, směs vlijeme do pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme v páře asi 15 minut.

  • 2

    Uvařený pudink nakrájíme na kostičky a podáváme v polévce.

Komentáře k receptu