Tuňáková pomazánka se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Tuňák v oleji
  • 50 g Celer bulvový
  • 50 g Mrkev kořen
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Jogurt bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 149 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 115 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 8.3 mg
  • Draslík 203.7 mg
  • Vláknina 2898.3 mg
  • Vitamín A 2898.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev a celer nastrouháme, jarní cibulku nasekáme, smícháme s tuňákem, majonézou, jogurtem, citrónovou šťávou, solí a pepřem. Necháme vychladit.

  • 2

    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře k receptu