Chléb v sýrovém těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 4 krajíc Chléb výběrový
  • 34.88 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 720 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 8571 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 560.7 mg
  • Draslík 313.8 mg
  • Vláknina 16399.5 mg
  • Vitamín A 16399.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce rozšleháme vejce se solí a pepřem. Vmícháme nastrouhaný křen a promícháme.

  • 2

    Do těstíčka namáčíme krajíce chleba po jedné straně a namočenou stranou je ihned položíme na pánev na rozpálený olej. Na vrchní suchou stranu krajíců rozetřeme zbylou sýrovou směs. Po osmažení spodní strany chleby obrátíme a dosmažíme dozlatova.

  • 3

    Podáváme s nakládanými okurkami.

Komentáře k receptu