Sušené broskvové plátky se skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 200 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kg Broskve
  • 1.5 polévková lžíce Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 66 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 318.8 mg
  • Vláknina 5531 mg
  • Vitamín A 5531 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a nakrájíme na cca 1 cm silné plátky. Naskládáme na rošt, poprášíme skořicí a v sušičce na ovoce usušíme dle návodu.

  • 2

    Hotové necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře k receptu