Jalovcové koření

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Pepř černý celý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 6 ks Nové koření
  • 3 ks Hřebíček
  • 3 ks Bobkový list
  • 2 polévková lžíce Jalovec
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 119 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 393 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 146.5 mg
  • Vláknina 6619 mg
  • Vitamín A 6619 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Koření jemně umeleme a přidáme rozemnuté bobkové listy. Směs dobře promícháme.

  • 2

    Jalovcové koření je aromatické, vhodné k rožneným rybám, řízkům a jehněčímu masu.

Komentáře k receptu