Klobásy na jablkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 770 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 756 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 104 mg
 - Draslík 735 mg
 - Vláknina 15200 mg
 - Vitamín A 15200 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.1 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobásy opečeme na rozehřátém másle po obou stranách.
 - 
                                2
Oloupaná, na kousky nakrájená jablka přidáme k opečeným klobásám, které jsme propíchali vidličkou. Vše dusíme 15-20 minut, až jablka změknou.
 - 
                                3
Na talíři klobásy obložíme podušenými jablky.