Jablkový kompot
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
 - Sacharidy 105 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 105 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 310.5 mg
 - Vláknina 12192 mg
 - Vitamín A 12192 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a pokapeme je citronovou šťávou.
 - 
                                2
Vodu svaříme s cukrem a kořením. Přidáme jablka a dusíme doměkka.