Chléb s třešněmi a černým rybízem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 207 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 350 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 300 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 50 g Třešně kandované
  • 50 g Rybíz černý
  • 40 g Sezamová pasta
  • 550 ml Voda pitná
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ml Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 545 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 328 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 67.4 mg
  • Vláknina 10306.7 mg
  • Vitamín A 10306.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou a celozrnnou mouku, sezamovou pastu, sůl, kandované třešně a rybízové kuličky. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu